Privat | Företag
Kundvagnen är tom
E-post

Företagssäljare

Fakta
Kurskod FÖRSÄ-15
Ämnesområde Marknadsföring och försäljning
Nivå Gymnasial nivå
Poäng 800
Pris 22 125 kr
Moms: 4 425 kr

Ingress
Yrkesutbildningen till Företagssäljare passar dig som är målmedveten och gillar att komma till avslut i affärer. Som Företagssäljare är du ansiktet utåt för företaget och du är den som bygger hållbara och långsiktiga affärsrelationer med kunder. I denna yrkesutbildning lär du dig bland annat att arbeta med B2B (business-to-business).
Efter utbildningen

Kan du arbeta som Företagssäljare med kompetens inom B2B (business-to-business). Du kommer ha kunskap inom bland annat företagsekonomi, försäljning och kommunikation.

Innehåll och upplägg

Yrkesutbildningen Företagssäljare passar dig som gärna vill jobba med B2B (business-to-business). Som Företagssäljare är du ansiktet utåt för företaget. Utbildningen ger dig kunskap om teorier, modeller och verktyg som utgör framgångsfaktorer inom yrket. Du får lära dig företagsekonomi, försäljning, kommunikation och juridik.

Yrkesutbildningen Företagssäljare innehåller följande kurser:

*Kursen innehåller APL (Arbetplatsförlagt lärande)

Bra att veta:

  • Alla våra yrkesutbildningar innehåller APL (arbetsplatsförlagt lärande) motsvarande minst 15%. I alla våra lärlingsutbildningar har vi minst 70% arbetsplatsförlagt lärande. 
  • Yrkesutbildningen ger förutom betyg ett diplom som bevis på din kompetens.

Här hittar du kurslitteraturlistan.

Fakta
Kurskod FÖRSÄ-15
Ämnesområde Marknadsföring och försäljning
Nivå Gymnasial nivå
Poäng 800